Splaiul Independenţei, Nr. 290, Et. 4, Of. 4, sector 6, București 0765 247 311
Youth In Action Inginerie Mecanică și Mecatronică
contact@yaimm.ro

Universitatea POLITEHNICA din București și Liga Studenților Electroniști te provoacă să-ți reevaluezi strategia profesională!

Home Noutăți Universitatea POLITEHNICA din București și Liga Studenților Electroniști te provoacă să-ți reevaluezi strategia profesională!

Universitatea POLITEHNICA din București și Liga Studenților Electroniști te provoacă să-ți reevaluezi strategia profesională!

“Work Smart” este conceptul adus în scenă de prima ediție TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești 2017 – Work Smart. Îți propunem discursuri motivaționale, inspirate din poveștile de succes ale speaker-ilor cu renume din diferite domenii de activitate. Muzică, design, sport, teatru și, bineînțeles, IT sunt câțiva dintre pilonii care stau la baza carierelor construite inteligent și cu pasiune. Pentru tine ce înseamnă “Work Smart”?

Alătură-te comunității TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești și vino pe 6 Mai în Rectoratul UPB să cunoști oameni pasionați ca și tine, povești de urmat și experiențe de trăit.

Biletele sunt disponibile pe
https://tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com, iar dacă ești student sau elev, folosește unul din codurile de discount: Rostudent sau Roelev, însoțite de o fotografie a carnetului de note pentru validarea reducerii.
Nu uita, locurile sunt limitate.

Work it your way.

Leave a Reply