Splaiul Independenţei, Nr. 290, Et. 4, Of. 4, sector 6, București 0765 247 311
Youth In Action Inginerie Mecanică și Mecatronică
contact@yaimm.ro

Noutăți

BALUL BOBOCILOR 2018

La sfârșitul fiecărei toamne, studenții din anii superiori le fac bobocilor „initierea în adevărata viată de facultate” , cea care începe după miezul nopții și se termină cu câteva ore înainte de cursurile de dimineată.

Cum studenția nu poate începe fără acest eveniment, Princess Club va găzdui marți, 20 noiembrie 2018, ora 21:00, Balul Bobocilor de la Facultatea de Inginerie Electrică organizat alături de Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică și Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor!
Patru perechi de „boboci” ai fiecărei facultăti se vor lupta pentru mult râvnitele titluri de Miss și Mister!
Și pentru că nu vrem să vă mai ținem în suspans, atmosfera va fi intretinută de IRINA RIMES, una din revelațiile muzicii românești. Vino să asculți și să fredonezi hit-uri ca “Visele”, “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Bolnavi amândoi” și multe altele, în Princess Club!

Achiziționare bilete:

GHIȚĂ Georgiana – 0727127090

Bogoiu Cristian – 0761822405

Days
Hours
Minutes
Seconds

YAIMM Recrutează!

YAIMM Recrutează!

Noi îți dam soluția! 

VREAU

Viața de student este o experiență frumoasă, plină de peripeții și amintiri plăcute. 
Însă toate aceasta pot fi întregite prin voluntariat!

Fie că ești boboc sau deja un inițiat în tainele studenției, noi te așteptăm cu brațele deschise în echipa Youth in Action Inginerie Mecanică și Mecatronică.
Ești creativ, dinamic și vrei să îți petreci timpul într-un mod cât mai plăcut? 
Îți dorești să faci parte dintr-un colectiv unit și bine organizat?
Noi îți dam soluția! 

#YAIMMRecrutează 
#VOLUNTARIAT
#PrindeSchimbareaCuNoi

Număratoarea inversă a început!

Doar câteva ore ne mai despart de începerea noului an universitar, iar YAIMM vine în ajutorul bobocilor.
Pentru că știm cât de întortocheat este la prima vedere orarul unui student, ne-am gândit că boboceii noștri au nevoie de ajutor. Prin urmare, mai jos veți găsi atașate explicațiile necesare pentru a înțelege cât mai bine programul.
Pentru alte informații sau întrebări, vă așteptăm cu un mesaj pe pagina Youth in Action Inginerie Mecanică și Mecatronică!

#YAIMM
#FIMM
#UNSR

ORAR ANUL UNIVERSITAR 2018 – 2019

Seara Filmului

Te-ai decis să vii?
Ei bine, te asigurăm că nu vei regreta!
După cum am promis, evenimentul se anunță a fi plin de SURPRIZE!
Aşa că, nu pierde timpul şi înscrie-te la TOMBOLA organizată de noi, completând formularul pe care îl poți găsi aici: https://yaimm.ro/seara-filmului/
Nu vă vom dezvălui premiile, însă vă spunem că vor fi 5 persoane câștigătoare dintre care doar UNA va dispune de PREMIUL CEL MARE!

Seara filmului cu YAIMM

Viața de student este una aglomerată, mai ales în această perioadă când parțialele şi colocviile ne bat la uşă.
Astfel că, pentru a scăpa de stresul cotidian, Youth in Action Inginerie Mecanică şi Mecatronică vă invită la una dintre cele mai îndrăgite activități, şi anume: “Seara filmului”.
“The Crucifixion”, filmul care urmează să ruleze, ne va introduce în lumea înspăimântătoare a demonilor!
O jurnalistă americană debutantă anchetează povestea unui preot român trimis după gratii în urma morții unei călugărițe. Când Nicole intră în contact cu părintele Anton evenimentele stranii se multiplică, iar viețile celor doi iau o întorsătură înspăimântătoare.
Evenimentul va avea loc luni, 06.11.2017, în sala CD006, începând cu ora 20:30, în incinta Facultății de Inginerie Mecanică şi Mecatronică!
Echipa YAIMM vă aşteaptă cu drag!

“Seara filmului”, activitate cu o lungă şi frumoasă tradiție în YAIMM!

Seara filmului cu YAIMM

23 Octombrie între 20:30 - 23:30, "Seara filmului", activitate cu o lungă şi frumoasă tradiție în YAIMM

Youth in Action Inginerie Mecanică şi Mecatronică revine, aşa cum v-a obişnuit, cu o activitate specială, dedicată tuturor studenților, ce va reprezenta un moment de destindere şi relaxare. Prima din acest an universitar, “Seara filmului” va aduce de această dată o comedie menită să stârnească hohote de râs, şi anume, Baywatch. Legendarul salvamar Mitch Buchannon se vede nevoit să se asocieze cu un nou recrut. Deoarece plaja pe care Mitch îşi desfăşoară activitatea este pusă în pericol, ce doi îşi vor uni forțele în încercarea de a evita acest dezastru. Filmul va rula luni, 23.10.2017, începând cu ora 20:30, sala CD006, în incinta Facultății de Inginerie Mecanică şi Mecatronică. Echipa YAIMM vă aşteptă cu drag!

Partenerii nostri, Inspire Group angajează, hai și impresionează!

Partenerii nostri, Inspire Group angajează, hai și impresionează!
Nu îi sperie temperaturile ridicate, care îi trimit pe toți în vacanță. Din contră, au scos câteva joburi și internship-uri la bătaie, care promit să te răcorească în perioada următoare.
Când te programează la interviu? Aplică aici –> https://goo.gl/vTpTJT

UPB OFERĂ CAZARE GRATUITĂ PENTRU PERIOADA DE PREGĂTIRE INTENSIVĂ!

UPB OFERĂ CAZARE GRATUITĂ PENTRU PERIOADA DE PREGĂTIRE INTENSIVĂ!
Dragi viitori studenți, după cum bine știți, în perioada 03 – 14 iulie, Universitatea POLITEHNICA din București va organiza o perioadă intensivă de pregătire pentru admitere licență 2017, la matematică și fizică. Pregătirea se va realiza în două perioade:
Perioada A – 5, 6 și 7 iulie 2017
Perioada B – 11, 12, 13 și 14 iulie 2017
Dacă sunteți interesați să participați însă nu dispuneți de locuri de cazare, vă invităm să completați următorul chestionar:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe-_SpwqQzbnMF4FY…/viewform

De asemenea, persoanele ce vor participa sâmbătă, 01 iulie 2017, la pregătirea pentru materiile mai sus menționate, vor putea solicita o cerere de la profesori.

BitdefenderTechChallenge Summer Camp 2017

BitdefenderTechChallenge Summer Camp 2017

Specialiștii Bitdefender pun la dispoziție studenților cursuri gratuite în trei domenii: C++, QA și Web Development

 

Specialiștii de la Bitdefender vin în ajutorul studenților cu o perioadă de training complet gratuită, în domeniile C++, QA și Web Development. Sub egida Universității Politehnice București, compania Bitdefender va susține până la 14 sesiuni de cursuri studenților cei mai pasionați de tehnologie. În urma perioadei de training în care aceștia își vor îmbunătăți cunoștințele considerabil, studenții vor primi o diplomă Bitdefender.

Daca îți place C/C++ și ai o pasiune pentru înțelegerea sistemelor de operare, domeniul C++ este cel care ți se potrivește. Dacă ai cunoștințe de programare web: Javascript, PHP, HTML, un nivel basic de cunoștințe baze de date(ex MySql) și ești pasionat de protocoale de comunicații, de ex: HTTP, DNS, domeniul Web Development te așteaptă să te dezvolți.

Dacă ești curios în legătură cu ce se întâmplă în calculator și, de asemenea, dorești să înțelegi cum se produce magia de la apăsarea butonului calculatorului, până la interacțiunea sistemului de operare cu utilizatorul, cel mai potrivit pentru tine este domeniul QA. Dacă îți place să strici lucrurile și să folosești software-ul în modalități în care nimeni nu s-a gândit să îl folosească, specialiștii Bitdefender te așteaptă să le spui la ce te-ai gândit.

TechChallenge Summer Camp 2017 include 3 cursuri:

· linia de C++ – 14 sesiuni, 2 sesiuni pe săptămână – luni și miercuri între 17.00-20.00; durată curs – 7 săptămâni;

· linia Web – 7 sesiuni, 1 sesiune pe săptămână – vineri în intervalul orar 17.00-20.00; durată curs – 7 săptămâni;

· linia QA – 10 sesiuni/2 sesiuni pe săptămână – marți și vineri între 17.00-20.00; durată curs – 5 săptămâni.

Grupele pentru fiecare linie de curs se construiesc în urma testării realizate de specialiștii Bitdefender.

Testarea va avea loc în perioada 20.06.2017 – 24.06.2017, iar rezultate vor fi oferite pe data de 26.06.2017.

Formularul de înscriere îl găsești aici.

 

***

Despre Bitdefender

Bitdefender a integrat și dezvoltat, proiecte bazate pe tehnologii de ultima generatie, precum MongoDB, Node.js, Rabbit MQ, NginX si multe altele. Bitdefender urmareste foarte atent piata IT si in momentul in care apar tehnologii noi si revolutionare, este printre primele companii care le integreaza. De asemenea, fiind vorba de multiple sisteme de operare si de hardware, limbajul C++ ocupa in continuare un loc de cinste in lista platformelor de dezvoltare.

***

Despre Inspire Group

 

Inspire Group are o experiență de 8 ani pe piața din România și organizează evenimente de recrutare și employer branding în 10 orașe din țară. Aria vastă a proiectelor și numeroșii clienți din diferite industrii, printre care se numără câteva sute de corporații și branduri internaționale, au transformat Inspire Group într-unul din cei mai importanți jucători din România, în ceea ce privește proiectele de employer positioning și experiența de brand.