Splaiul Independenţei, Nr. 290, Et. 4, Of. 4, sector 6, București 0765 247 311
Youth In Action Inginerie Mecanică și Mecatronică
contact@yaimm.ro

Noutăți

7EVEN

7EVEN

The Recipe For Success

Days
Hours
Minutes
Seconds

7EVEN

Seven încearcă să unească 7 personalități de success cu povești de viață puternice, care merită împărtășite. Personalități care au reușit să-și înfrunte fricile și neîncrederea, care au avut impulsul de a continua mai puternic decât dorința de a renunța, care au înfruntat cea mai grea durere omenească, îndoiala, care au găsit împlinirea reușind să facă ceea ce își doreau.

Alegeri reprezentanți studenți în Senatul Universității și Consiliile Facultăților

Reprezentativitatea studenților în învățământul universitar este o componentă esențială în structurile de conducere. Studenții sunt parteneri decizionali, astfel alegerea unor reprezentanți și implicarea activă a lor în viața universității și facultății constituie un drept fundamental al acestora.

În data de 20 martie 2019, se organizează alegeri pentru reprezentanții studenților în Senatul Universității și Consiliile Facultăților, în incinta holului AN din clădirea Rectoratului, în intervalul 15:00-21:00.

Pentru funcţiile Student reprezentant în Consiliul Facultății și Student reprezentant în Senatul Universității îşi poate depune candidatura orice student, care conform legii în vigoare și Cartei Universității Politehnica din București, este înmatriculat la una dintre cele 3 forme de învățământ: licență, masterat sau doctorat.

Un student poate candida doar la una din funcţiile de reprezentant în Consiliul Facultății sau reprezentant în Senatul Universității. Durata mandatului este de 2 ani, un student având posibilitatea ocupării a maxim trei mandate cumulate, indiferent de poziție.

Nu au dreptul de a candida studenţii care:

a) au fost sancţionaţi pentru abateri de la regulile de conduită academică;

b) au fost exmatriculaţi şi nu au fost reînmatriculaţi în momentul depunerii candidaturilor;

c) au statutul de angajaţi ai universităţii.

Calendarul alegerilor:

  • 27.02 – 12.03.2019: depunerea candidaturilor
  • 13.03.2019: validarea candidaturilor
  • 14.03 – 19.03.2019: promovarea candidaturilor
  • 20.03.2019 15:00-21:00: desfășurarea alegerilor
  • 21.03.2019: anunțarea și publicarea rezultatelor
  • Candidaturile se trimit online, la adresa alegeri.studenti@upb.ro. Subiectul mail-ului trebuie să respecte structura „[Alegeri Senat/Consiliu] Facultatea ____________”.

Dosarul de candidatură va conţine o adeverință de student eliberată de facultatea pentru care se depune candidatura, un formular de înscriere, o declarație pe propria răspundere și un CV. Candidaturile se fac publice prin afişare pe site-ul www.upb.ro.

Formularul de înscriere (Anexa 2) și declarația pe propria răspundere (Anexa 3) sunt parte integrată a Metodologiei privind organizarea și desfășurarea alegerilor.

Formular de înscriere: descarcă.

Declarație pe propria răspundere: descarcă.Regulamentul de desfăşurare a alegerilor pentru reprezentanții studenților din Senat și Consiliile Facultăților: descarcă.

BUZZCamp

Ne vedem pe 12 martie la ediția BUZZCamp care sărbătorește schimbarea, BUZZChange, la Hotel Cișmigiu.

Vei putea dezbate cu:
•Andrei Niculae, DJ la Virgin Radio Romania;
•Oana Radu, Trainer, Speaker, HR Consultant & Career Counselor;
•Florin Hulea, Recruitment Specialist la Telus International Romania.

Iar workshopurile vor fi susținute de Carrefour Romania, Generali Romania și Telus International Romania.

Înscrie-te GRATUIT aici și poți câștiga unul dintre premiile oferite de ECDL sau abonamente la UNTOLD –> https://goo.gl/Nz9UEe

BALUL BOBOCILOR 2018

La sfârșitul fiecărei toamne, studenții din anii superiori le fac bobocilor „initierea în adevărata viată de facultate” , cea care începe după miezul nopții și se termină cu câteva ore înainte de cursurile de dimineată.

Cum studenția nu poate începe fără acest eveniment, Princess Club va găzdui marți, 20 noiembrie 2018, ora 21:00, Balul Bobocilor de la Facultatea de Inginerie Electrică organizat alături de Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică și Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor!
Patru perechi de „boboci” ai fiecărei facultăti se vor lupta pentru mult râvnitele titluri de Miss și Mister!
Și pentru că nu vrem să vă mai ținem în suspans, atmosfera va fi intretinută de IRINA RIMES, una din revelațiile muzicii românești. Vino să asculți și să fredonezi hit-uri ca “Visele”, “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Bolnavi amândoi” și multe altele, în Princess Club!

Achiziționare bilete:

GHIȚĂ Georgiana – 0727127090

Bogoiu Cristian – 0761822405

Days
Hours
Minutes
Seconds

YAIMM Recrutează!

YAIMM Recrutează!

Noi îți dam soluția! 

VREAU

Viața de student este o experiență frumoasă, plină de peripeții și amintiri plăcute. 
Însă toate aceasta pot fi întregite prin voluntariat!

Fie că ești boboc sau deja un inițiat în tainele studenției, noi te așteptăm cu brațele deschise în echipa Youth in Action Inginerie Mecanică și Mecatronică.
Ești creativ, dinamic și vrei să îți petreci timpul într-un mod cât mai plăcut? 
Îți dorești să faci parte dintr-un colectiv unit și bine organizat?
Noi îți dam soluția! 

#YAIMMRecrutează 
#VOLUNTARIAT
#PrindeSchimbareaCuNoi

Număratoarea inversă a început!

Doar câteva ore ne mai despart de începerea noului an universitar, iar YAIMM vine în ajutorul bobocilor.
Pentru că știm cât de întortocheat este la prima vedere orarul unui student, ne-am gândit că boboceii noștri au nevoie de ajutor. Prin urmare, mai jos veți găsi atașate explicațiile necesare pentru a înțelege cât mai bine programul.
Pentru alte informații sau întrebări, vă așteptăm cu un mesaj pe pagina Youth in Action Inginerie Mecanică și Mecatronică!

#YAIMM
#FIMM
#UNSR

ORAR ANUL UNIVERSITAR 2018 – 2019

Seara Filmului

Te-ai decis să vii?
Ei bine, te asigurăm că nu vei regreta!
După cum am promis, evenimentul se anunță a fi plin de SURPRIZE!
Aşa că, nu pierde timpul şi înscrie-te la TOMBOLA organizată de noi, completând formularul pe care îl poți găsi aici: https://yaimm.ro/seara-filmului/
Nu vă vom dezvălui premiile, însă vă spunem că vor fi 5 persoane câștigătoare dintre care doar UNA va dispune de PREMIUL CEL MARE!

Seara filmului cu YAIMM

Viața de student este una aglomerată, mai ales în această perioadă când parțialele şi colocviile ne bat la uşă.
Astfel că, pentru a scăpa de stresul cotidian, Youth in Action Inginerie Mecanică şi Mecatronică vă invită la una dintre cele mai îndrăgite activități, şi anume: “Seara filmului”.
“The Crucifixion”, filmul care urmează să ruleze, ne va introduce în lumea înspăimântătoare a demonilor!
O jurnalistă americană debutantă anchetează povestea unui preot român trimis după gratii în urma morții unei călugărițe. Când Nicole intră în contact cu părintele Anton evenimentele stranii se multiplică, iar viețile celor doi iau o întorsătură înspăimântătoare.
Evenimentul va avea loc luni, 06.11.2017, în sala CD006, începând cu ora 20:30, în incinta Facultății de Inginerie Mecanică şi Mecatronică!
Echipa YAIMM vă aşteaptă cu drag!

“Seara filmului”, activitate cu o lungă şi frumoasă tradiție în YAIMM!

Seara filmului cu YAIMM

23 Octombrie între 20:30 - 23:30, "Seara filmului", activitate cu o lungă şi frumoasă tradiție în YAIMM

Youth in Action Inginerie Mecanică şi Mecatronică revine, aşa cum v-a obişnuit, cu o activitate specială, dedicată tuturor studenților, ce va reprezenta un moment de destindere şi relaxare. Prima din acest an universitar, “Seara filmului” va aduce de această dată o comedie menită să stârnească hohote de râs, şi anume, Baywatch. Legendarul salvamar Mitch Buchannon se vede nevoit să se asocieze cu un nou recrut. Deoarece plaja pe care Mitch îşi desfăşoară activitatea este pusă în pericol, ce doi îşi vor uni forțele în încercarea de a evita acest dezastru. Filmul va rula luni, 23.10.2017, începând cu ora 20:30, sala CD006, în incinta Facultății de Inginerie Mecanică şi Mecatronică. Echipa YAIMM vă aşteptă cu drag!