Splaiul Independenţei, Nr. 290, Et. 4, Of. 4, sector 6, București 0765 247 311
Youth In Action Inginerie Mecanică și Mecatronică
contact@yaimm.ro

BitdefenderTechChallenge Summer Camp 2017

BitdefenderTechChallenge Summer Camp 2017

Specialiștii Bitdefender pun la dispoziție studenților cursuri gratuite în trei domenii: C++, QA și Web Development

 

Specialiștii de la Bitdefender vin în ajutorul studenților cu o perioadă de training complet gratuită, în domeniile C++, QA și Web Development. Sub egida Universității Politehnice București, compania Bitdefender va susține până la 14 sesiuni de cursuri studenților cei mai pasionați de tehnologie. În urma perioadei de training în care aceștia își vor îmbunătăți cunoștințele considerabil, studenții vor primi o diplomă Bitdefender.

Daca îți place C/C++ și ai o pasiune pentru înțelegerea sistemelor de operare, domeniul C++ este cel care ți se potrivește. Dacă ai cunoștințe de programare web: Javascript, PHP, HTML, un nivel basic de cunoștințe baze de date(ex MySql) și ești pasionat de protocoale de comunicații, de ex: HTTP, DNS, domeniul Web Development te așteaptă să te dezvolți.

Dacă ești curios în legătură cu ce se întâmplă în calculator și, de asemenea, dorești să înțelegi cum se produce magia de la apăsarea butonului calculatorului, până la interacțiunea sistemului de operare cu utilizatorul, cel mai potrivit pentru tine este domeniul QA. Dacă îți place să strici lucrurile și să folosești software-ul în modalități în care nimeni nu s-a gândit să îl folosească, specialiștii Bitdefender te așteaptă să le spui la ce te-ai gândit.

TechChallenge Summer Camp 2017 include 3 cursuri:

· linia de C++ – 14 sesiuni, 2 sesiuni pe săptămână – luni și miercuri între 17.00-20.00; durată curs – 7 săptămâni;

· linia Web – 7 sesiuni, 1 sesiune pe săptămână – vineri în intervalul orar 17.00-20.00; durată curs – 7 săptămâni;

· linia QA – 10 sesiuni/2 sesiuni pe săptămână – marți și vineri între 17.00-20.00; durată curs – 5 săptămâni.

Grupele pentru fiecare linie de curs se construiesc în urma testării realizate de specialiștii Bitdefender.

Testarea va avea loc în perioada 20.06.2017 – 24.06.2017, iar rezultate vor fi oferite pe data de 26.06.2017.

Formularul de înscriere îl găsești aici.

 

***

Despre Bitdefender

Bitdefender a integrat și dezvoltat, proiecte bazate pe tehnologii de ultima generatie, precum MongoDB, Node.js, Rabbit MQ, NginX si multe altele. Bitdefender urmareste foarte atent piata IT si in momentul in care apar tehnologii noi si revolutionare, este printre primele companii care le integreaza. De asemenea, fiind vorba de multiple sisteme de operare si de hardware, limbajul C++ ocupa in continuare un loc de cinste in lista platformelor de dezvoltare.

***

Despre Inspire Group

 

Inspire Group are o experiență de 8 ani pe piața din România și organizează evenimente de recrutare și employer branding în 10 orașe din țară. Aria vastă a proiectelor și numeroșii clienți din diferite industrii, printre care se numără câteva sute de corporații și branduri internaționale, au transformat Inspire Group într-unul din cei mai importanți jucători din România, în ceea ce privește proiectele de employer positioning și experiența de brand.

Leave a Reply